Vacatures

Advident is op zoek naar jou!

Bij Advident kun je ook aan de slag zonder gelijk een bestuursfunctie te doen. We hebben verschillende teams waar jij jezelf kunt ontwikkelen binnen jouw interesses. Naast deelnemen aan projecten en Advident Challenges kun je bij onze teams Activiteiten en Acquisitie terecht of aan de slag gaan als projectleider.

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, stuur dan vooral een mailtje met je motivatie en je cv naar info@advident.org en daarna kijken we samen welke rol bij Advident het beste bij jou past! Of kom even ons kantoor (Kruytgebouw kamer Z.704) binnenwandelen op maandagen tussen 17.00 en 18.00.

Huidige vacatures

Team Activiteiten

Ben jij een organisatorisch talent? Of wil jij dat juist ontwikkelen? Help dan mee met het organiseren van de activiteiten van Advident. In deze rol houd je je bezig met zowel de Advident Challenges en het jaarlijkse carrière-event dat wij organiseren. En leer alles over hoe je dit tot een succes maakt onder ons bestuurslid activiteiten Berend!

Team Acquisitie

Wil jij je netwerk vergroten binnen jouw interessegebied? Leer dan nu hoe je contact legt met bedrijven en hoe je leuke samenwerkingen binnen sleept. Met trainingen van buitenaf en van ons bestuurslid acquisitie David, leer jij goed netwerken en kun je één van de motoren zijn achter de Advident Challenges en projecten.

Projectleider

Wil jij graag leren hoe je groepen aanstuurt? Help mee om van ieder project een succes te maken als projectleider binnen jouw interessegebied bij Advident. Je wordt betrokken in overleggen met potentiële opdrachtgevers en bent het aanspreekpunt voor de projectgroep. Maar je staat er niet alleen voor, Senior Projectleider Jorrit van Tol zal je hierbij ondersteunen en alle fijne kneepjes van het vak leren.