Opdrachtgevers

Studenten van Advident geven natuurwetenschappelijk advies aan organisaties van ieder formaat. Door onze unieke positie als stichting kunnen wij u non-profit advies geven over natuurwetenschappelijke vraagstukken. Met het enthousiasme, de parate kennis en de leergierigheid van onze studenten krijgt u niet alleen een sluitend adviesrapport in handen. U maakt van uw vraagstuk een waardevol leertraject.

Wat kunt u van Advident verwachten?

Advident levert rapporten over natuurwetenschappelijke vraagstukken, geschreven door gemotiveerde studenten voor opdrachtgevers.

Een rapport van Advident komt tot stand door met de opdrachtgever in gesprek te gaan en samen tot een concrete vraag te komen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak geschreven waaruit blijkt hoe de vraag wordt aangepakt. Na contact en terugkoppeling tussen de studenten en de opdrachtgever, komt er een eindrapport tot stand waar de opdrachtgever verder mee kan.

De prijs van een rapport is afhankelijk van de bijdrage die opdrachtgever kan leveren aan deze organisatie. Dit kan financieel, ervaring of in de vorm van kennis zijn. Op deze manier onderscheiden wij ons van andere adviesbureaus.