Advident Career Event

Waar zie jij jezelf werken na je studie?
Kom het ontdekken op het Advident Career Event!

.

Op 3 april organiseren wij de eerste editie van het Advident Career Event (ACE). Het ACE is een carrière-oriëntatie evenement voor alle studenten van de Universiteit Utrecht, met een focus op Bèta-, Biomedische en Geowetenschappen. Hier maak je kennis met allerlei bedrijven die opzoek zijn naar het natuurwetenschappelijk talent van Utrecht. Leg de basis voor je eerste baan of scoor dezelfde dag nog een uitdagende stage!

Tijdens het event kun je deelnemen aan interessante workshops en bedrijven uit verschillende werkvelden bezoeken op de informatiemarkt. Je zult ontdekken dat veel bedrijven en organisaties op zoek zijn naar jouw expertise, binnen banen waar je nog nooit aan hebt gedacht!

Surf naar de Facebook pagina van het event en klik op ‘gaan’ om op te hoogte te blijven van de organisaties die aanwezig zullen zijn en meer informatie over het event zelf.

Let op! Wil je deelnemen aan de een van de workshops, dan moet je je van te voren aanmelden via de links die hieronder zijn weergegeven.

Programma:

14.00 – 15.00 : Netwerk workshops (Engels en Nederlands)
15.00 – 18.00 : Advident Career Event
18.00 – 19:00 : Netwerkborrel

Hopelijk tot 3 april!

Bekijk hier alvast een aantal organisaties die op het ACE zullen zijn!

Workshop Unilever

Unilever is een multinational die consumentengoederen produceert en verkoopt. Tijdens deze workshop kom je erachter hoe het is om voor Unilever te werken. Ook worden er vragen beantwoord als: in welke mate draagt Unilever bij aan een duurzame wereld en hoe is het om te werken buiten de academische wereld? Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf vragen te stellen!

De workshop wordt gehouden tijdens het Advident Carrière Evenement op 3 April van 16:00 tot 17:00. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!

 

Aanmelden
1200px-Unilever.svg

Workshop Arcadis

Arcadis is een wereldwijde advies- en ingenieursonderneming die zich in brede zin bezighoudt met de natuurlijke en gebouwde omgeving. Tijdens deze workshop zul je discussiëren over duurzame vraagstukken in de gebouwde omgeving en wat dit voor ons betekent in de toekomst. Hoe zullen mensen reageren op deze veranderingen en nieuwe innovaties?

Arcadis zal deze workshop geven tussen 17.00 en 18.00 tijdens het carrière-evenement. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!

 

Aanmelden
Arcadis-logo-e1442867569130-1

Workshop Talent4NL

Talent4NL is een organisatie die gepersonaliseerde ondersteuning verzorgt in de banen-zoektocht van internationale studenten in Nederland, om zo de start van hun professionele carrière een boost te geven. Tijdens deze workshop zullen voornamelijk internationale studenten geholpen worden om de beste en makkelijkste manieren te vinden om de Nederlandse banenmarkt te betreden.

De workshop wordt gehouden tijdens het Advident Carrière Evenement op 3 April van 14.00 tot 15.00, precies voor de start van het carrière evenement. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via de onderstaande link!

 

Aanmelden

Workshop Advident

Natuurlijk zal Advident zelf ook een workshop geven. Deze zal voor aanvang van het carrière evenement plaatsvinden, tussen 14.00 en 15.00. Tijdens deze netwerk-workshop zul je tips & tricks krijgen om jezelf zo goed te presenteren aan mogelijke toekomstige werkgevers. Na de workshop kun je deze input direct gebruiken op het carrière evenement!

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan op onderstaande link!

 

Aanmelden

.

advident-socials-logo-1000x1000