Bestuur

Advident wordt bestuurd door zeven enthousiaste studenten.

 

Voorzitter

Jeroen Heemsbergen

IMG_9384

In mijn ogen is Advident dé plek voor studenten om zich te kunnen onderscheiden. Door middel van projecten voor echte opdrachtgevers bieden wij studenten de kans om zich te ontwikkelen van studenten naar jonge professionals. Het meest leuke hieraan vind ik dat wij als organisatie studenten de ruimte bieden om te groeien in vaardigheden die tijdens hun studie vaak onderbelicht blijven, maar tegelijkertijd de maatschappij helpen met een vraagstuk. Die interessante combinatie is voor mij een goede drijfveer om met Advident bezig te blijven.

Ik studeer zelf de track ‘Ecology and Natural Resource Management’ binnen de masterstudie ‘Environmental Biology’. Ik ben vooral geïntrigeerd door de uitdaging om als mensheid een juiste balans te vinden tussen de maatschappij en natuur én hoe wij de huidige kennis over de natuur kunnen gebruiken om die balans te vinden. Gedurende het collegejaar assisteer ik aan de Universiteit Utrecht verschillende cursussen binnen de bachelor Biologie. Tijdens de zomerperiode coördineer ik en neem ik zelf deel aan vleermuisonderzoek in en rondom de stad Utrecht. Deze werkzaamheden zorgen er samen met mijn functie bij Advident en mijn studie voor dat ik eigenlijk altijd wel iets uitdagends te doen heb.

Penningmeester

Michael Edelijn

IMG_9395Ik ben de penningmeester van Advident. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor alle financiële aspecten binnen Advident. Daarnaast pak ik ook andere zaken op rondom de organisatie. Mijn werkzaamheden bestaan dus voornamelijk uit het in gesprek gaan met opdrachtgevers om een passende offerte te maken. Deze symbolische vergoeding is cruciaal om ons bestaan te financieren zodat wij studenten kunnen helpen met zich naar de buitenwereld te profileren door middel van onze projecten.

Ik ben zeer zorgvuldig en gedetailleerd in mijn werk en dit, samen met mijn ervaring als penningmeester van een toernooicommissie, maakt dat ik het volste vertrouwen heb dat Advident een mooie toekomst tegemoet gaat en financieel gezond en zelfstandig kan werken.

In februari 2016 ben ik begonnen aan de master Environmental Biology aan de Universiteit Utrecht. Binnen die master doe ik de track Behavioural Ecology waarbij mijn focus ligt op de conservatie van wildlife. De combinatie tussen wetenschap, economie en demografie vind ik een ontzettend boeiend en belangrijk krachtenveld in de conservatiebiologie. Met de ervaringen die ik op doe bij Advident hoop ik andere aspecten buiten de wetenschap te ontwikkelen zoals hoe de financiële wereld in elkaar steekt.

Secretaris

Denise Groeneweg

IMG_9399

Binnen het bestuur van Advident vervul ik de rol van secretaris. Daarnaast hou ik me bezig met het onderwijs en de activiteiten die Advident organiseert zoals workshops en onze werkgeversdagen. Voor vragen over deze activiteiten kun je dus altijd contact met mij opnemen. Sinds september ben ik begonnen aan de master Bio Inspired Innovation en ik hoop mijn interesse in biomimicry met jullie te kunnen delen door het organiseren van uitdagende projecten en activiteiten!

Interne manager

  Joshua Lambertus

IMG_9407

In het adviesbureau zal ik werken als interne manager. Ik ben geïnteresseerd in het bepalen van de strategie en de organisatie en ben betrokken bij de marketing. Daarnaast ontwikkel ik de website en de identiteit van het bureau. Tijdens mijn studie biologie richtte ik mij vooral op de moleculaire levenswetenschappen. Ik heb echter een brede interesse en beperk mij niet graag tot één onderwerp. Naast de wetenschap ben ik ook geïnteresseerd in het bedrijfsleven, met name in ondernemerschap en consultancy. Ik volg nu dan ook de master Science and Business Management, en alles wat ik daar leer kan ik direct in de praktijk brengen bij Advident.

Wij mogen het bureau vanaf de grond opbouwen, Dit is een ontzettend leerzame ervaring in het ondernemerschap. Advident maakt het mogelijk om niet alleen een kijkje te nemen in de keuken van de advieswereld, maar om zelf de koksmuts op te zetten en de chefs te worden van onze eigen keuken!

Externe manager

Jesse de Graaff

IMG_9356

Advident biedt studenten de bijzondere kans om aan echte projecten te werken. Opdrachtgevers krijgen hierdoor zowel een professioneel adviesrapport én dragen bij aan een flexibel en enthousiast leertraject voor beginnende professionals. Aan ons de uitdagende taak om dit initiatief de komende twee jaar te realiseren. Ik ben samen met het bestuur altijd opzoek naar nieuwe opdrachtgevers en kansen om Advident op de kaart te krijgen. Het leukste van dit project vind ik dat wij dit adviesbureau uit het niets mogen opzetten. Hierdoor lopen wij regelmatig tegen nieuwe problemen aan waar wij creatieve innovaties voor mogen ontwikkelen. Persoonlijk is Advident een kans om mijn vaardigheden op het gebied van acquisitie en consultancy uit te breiden.

 

Communicatie manager

Liza van Doorn

IMG_9346

Mijn taak binnen het bestuur van Advident is het contact behouden met studenten. Dit houdt in dat ik studenten kennis laat maken met Advident en ze kan vertellen wat we zoal doen. Ik hoop hiermee dat de studenten net zo enthousiast worden als wijzelf  en ik ze aan de juiste casus kan verbinden. Daarnaast houd ik me ook bezig met wat de studenten precies van ons verwachten en wat wij ze nog meer kunnen bieden naast de casussen. Ik hoop in de toekomst studenten van verschillende disciplines te kunnen betrekken bij Advident.

Ik ben nu bezig met afronden van mijn bachelor Biologie. Ik heb me tijdens mijn bachelor vooral gefocust op planten, ecologie en natuurbehoud. Dit heb ik gecombineerd met vakken in wetenschapscommunicatie. Advident biedt mij de mogelijkheid om mijn kennis opgedaan tijdens mijn bachelor in de praktijk te brengen.

Project manager

Rutger Baar

IMG_9367

Als leider van de projecten hou ik me vooral bezig met de procesmatige kant van opdrachten voor Advident. Ik begeleid de groepen die aan projecten werken door ervoor te zorgen dat de juiste vragen gesteld worden en de juiste koers aangehouden wordt, zodat het geheel soepel en prettig verloopt.

Verder ben ik bezig met de tweede helft van de master Environmental Biology en mijn expertise ligt voornamelijk bij duurzaamheid. Bij Advident hoop ik inzicht te krijgen in de wereld van consultancy en hoop ik de vaardigheden die daarmee gemoeid gaan te kunnen ontwikkelen. Ik kijk er dan ook naar uit om Advident te helpen uitgroeien tot een mooi adviesbureau waarbij studenten praktijkervaring en trainingen in consultancy krijgen, en hoop daar ondertussen zelf ook een graantje van mee te kunnen pikken.