Activiteiten

Verbinden

Advident organiseert regelmatig activiteiten om ervoor te zorgen dat studenten en organisaties met elkaar in contact kunnen komen.

Carrière evenementen

Advident organiseert evenementen waarbij studenten en werkgevers met elkaar in gesprek kunnen. Als een carrièrebeurs gefocust op advies over de levenswetenschappen is dit de ideale plek om een stage of toekomstige werkplek te vinden. Als je iets anders wilt dan onderzoek doen, dan zijn deze evenementen onmisbaar!

Advident Challenges

Een Advident Challenge is een geweldige manier om te ontdekken of advies geven iets voor jou is. Op één avond los jij samen met jouw team een realistische vraag op van een echte opdrachtgever. Je doet dit meestal op locatie bij de opdrachtgever zodat je de organisatie van binnen leert kennen. Je maakt kans op mooie prijzen, bewijst jezelf aan potentiële werkgevers en je krijgt gratis avondeten!

Recente activiteiten

Bekijk hier alle activiteiten die Advident de komende tijd gaat organiseren en schrijf je in voor de activiteit waar je graag aan mee wilt doen. Nog vragen? Iedere maandag tussen 17.00 en 18.00 ben je welkom in ons kantoor (Kruytgebouw Z.704) of mail naar info@advident.org.

Woensdag

24-04-2019

Advident Challenge - Enza Zaden

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om een avond in de schoenen te staan van Enza Zaden? Enza Zaden is een van ‘s werelds grootste groenteveredelingsbedrijven dat hun zaden wereldwijd produceert en verkoopt. Op 24 april 2019 krijg jij de kans om een case van het management van Enza Zaden op te lossen.

 • Waar: Utrecht Science Park
 • Tijd: 17:00 – 22:30

Woensdag

03-04-2019

Advident Career Event

Op drie april 2019 organiseert Advident het Advident Career Event (ACE). dit is een carrière evenement voor studenten met een focus op Bèta-, Biomedische- en Geowetenschappen.

 • Waar: Utrecht Science Park
 • Tijd: 14:00 – 19:00

Woensdag

17-10-2018

Advident Challenge - Milieudefensie

Ben je benieuwd hoe het is om te werken aan de grootste uitdaging van nu, klimaatverandering? Woensdagavond 17 oktober kom je er achter tijdens de Advident Challenge – Milieudefensie editie!

 • Waar: Educatorium 1.16 – Utrecht Science Park
 • Tijd: 17:30 – 22:30 uur
 • Maximaal aantal deelnemers: 30

Woensdag

19-09-2018

Advident Challenge - Rabobank

Ben je benieuwd hoe het is om te werken aan de grootste duurzaamheids- en voedselvraagstukken wereldwijd? Woensdagavond 19 september kom je er achter tijdens de Advident Challenge – Rabobank editie!

 • Waar: Hoofdkantoor Rabobank, Croeselaan 18
 • Tijd: 17:15 – 22:00 uur
 • Maximaal aantal deelnemers: 30

Woensdag

30-5-2018

Advident Challenge - Go Global

De Go Global week is vooral bedoeld voor eerstejaars UU-studenten en andere UU-studenten die geïnteresseerd zijn in studeren in het buitenland. Advident houdt hier een Challenge over de gezondheidsproblemen die Afrikaanse albino’s hebben. Studenten van verschillende studierichtingen zoeken naar oplossingen om deze kwetsbare groep te beschermen tegen de brandende zon van Afrika.

 • Waar: Drift 25, UBB
 • Tijd: inloop 17.15 tot 17:45, einde tot 22.00 uur

Ideeën voor een evenement?