Activiteiten

De verbinding leggen

Advident organiseert regelmatig activiteiten om ervoor te zorgen dat studenten en organisaties met elkaar in contact kunnen komen.

Carrière evenementen

Advident organiseert evenementen waarbij studenten en werkgevers met elkaar in gesprek kunnen. Als een ware carrièrebeurs gefocust op advies over de levenswetenschappen is dit de ideale plek om een stage of toekomstige werkplek te vinden. Als je iets anders wilt dan onderzoek doen, dan zijn deze evenementen onmisbaar!

Advident Challenges

Een Advident Challenges is een geweldige manier om te ontdekken of advies geven iets voor jou is. Op een avond los jij samen met jouw team een realistische vraag op van een echte opdrachtgever. Je doet dit meestal op locatie bij de opdrachtgever zodat je de organisatie van binnen leert kennen. Je maakt kans op mooie prijzen als je wint, bewijst jezelf aan potentiële werkgevers en je krijgt gratis avondeten!

Recente activiteiten

Bekijk hier alle activiteiten die Advident de komende tijd gaat organiseren en schrijf je in voor de activiteit waar je graag aan mee wilt doen. Nog vragen? Iedere maandag tussen 17.00 en 18.00 ben je welkom in ons kantoor (Kruytgebouw Z.704) of mail naar info@advident.org.

Dinsdag

20-3-2018

GSLS Career Event

Advident organiseert in samenwerking met de UU Career Services een carrièrebeurs gefocust op de Life Sciences. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn na je studie naast het onderzoek? Kom dan langs!

  • Waar: Minnaertgebouw Uithof
  • Tijd: 15:00 – 18:00

Dinsdag

6-3-2018

Advident Challenge - Enza Zaden

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in de consultancy of in de wereld van de plantenbiologie? Dinsdagavond 6 maart kom je er achter tijdens de Advident Challenge – Enza Zaden editie!

  • Waar: Ruppertgebouw Uithof
  • Tijd: 17:15 – 22:00 uur
  • Maximaal aantal deelnemers: 25
Aantal deelnemers: 96%

Ideeën voor een evenement?